tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kiitos kaikille...

jotka toivotitte minut taas tervetulleeksi mukaan. Vielä en osaa sanoa, tuleeko minusta "kirjoittajaa" mutta katsellaan.

Mitäs tässä. Aika on livahtanut tuosta syksyisestä Solveigin laulusta orastavaan kevääseen. Oli Joulukin. Ja kylmät paukkuvat pakkaset ja tuimat pohjolan tuuloset.

Alkuvuoden hirmuinen työrumba on onnellisesti ohi. Joka kerran tuosta souvista selvittyään miettii että vieläkö jaksan vuoden päästä tämän saman. No sehän on korkeemmas kärees.

Tänään olen kotona toipumassa vatsapöpöstä.Tuon mokoman sain viimeisimpänä meidän työporukastamme kun jo luulin tuon onnellisesti välttäneeni. Mutta eipäs vain!

Murhettakin on ollut tai oikeastaan tässä juuri meneillään. Nuoremman tyttären avo-onni karahti karille ja Jamin (1,7 ) vanhemmat asuvat eri osoitteissa. Sääliksi käy pientä poikaa jota retuutetaan nyt edestakaisin. Joka toinen viikko äidillä, joka toinen viikko isillä. Mummo murehtii, ei voi mitään.

Mitäs muuta? No ostin vihdoin viimein kameran. Sellaisen halpiksen vain ja pikkuisen mutta ihmeen hyviä kuvia sillä saa. Suas nähä osaisinko jonkin tänne laittaa. Luontokuvista pidän paljon ja ehkäpä saan itseni nyt paremmin irti sohvan uumenista ja kameran kanssa ulkoilemaan.

Tässä näin aluksi kuulumisia ja terveisiä täältä Savon Koillisesta kolkasta

Ellimari


Alkuillan kuutamoa kuvattuna ikkunasta.


10 kommenttia:

 1. Siunakkoon Ellimari, en tiennyt että Sinä olet Sinä !!!!! Mulla ei päässä enää yhdisteet toimi. KIva kun tulit tännekin ja kirjoittelehan lisää ! Sun valokuvasi on aivan upeita.

  VastaaPoista
 2. moii! kiva kun kuvaat! se on mukavaa ja helppoakin nykyään, saa räpsiä kuvia ja valita sit parhaat ihan heti!
  mä tääl kanssa poden, sain onneks lääkityksen juuri ja alkaa olo vähitelleen petraantua.
  paranemisiin ja kuulemisiin!

  VastaaPoista
 3. Mullaki on aika tuore uus digikamera ja tykkään kans luontokuvauksesta ja tilannekuvat on myös kivoja. Kiva kun kirjoittelet taas :)

  Koetahan parantua vattapöpöstä

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kommenteista.Paranemaan päin tässä ollaan ja huomenna töihin.
  Nyt on harmaa päivä,aurinko ties missä.
  Kyllä tuo kamera tulee olemaan kaverinani retkillä.

  VastaaPoista
 5. Heips. Ja nyt odotamma paljon kuvia, ja jokusen tänne blogiinkin.:)

  Vatsapöpö = laihdutuskuuri.. kuulemma. Mutta pikaista paranemista siitä, se ei todellakaan ole kiva juttu, vaikka siitä vitsaillaankin. :)

  VastaaPoista
 6. Minun ikivanha digikamerani (kymmenisen vuotta vanha, ostin sen käytettynä vuonna 2002-2003) ei enää suostu ottamaan kuvia ulkona kirkkaassa valossa, niistä tulee sinisiä!

  Tyydyn siis ottamaan kuvia salamavalolla sisällä ja pilvisellä säällä ulkona! Tänään otin sillä kuvan keittokulhostani ruokablogiini, ja tuli oikein mainio kuva.

  Tuo kuutamokuvasi on jotenkin kivan hämyisä! Luntakin näkyy olevan jonkin verran! :D

  Toivottavasti se vatsapöpö lähtee sieltä häiritsemästä.

  VastaaPoista
 7. Valokuvausharrastus vie kyllä mukanaan.. eikä mielestäni nyt niin huippuhienoa kameraa tarvitse ollakaan.. ainakaan meikäläisellä.
  Pikaista paranemista sulle ellimari!

  VastaaPoista
 8. Valokuvaus on mukavaa.Laitan kuvan meidän ruuanlITOSTA,KUN EHDIN.hUOMENNA .aAMULLA.iLLALLA SÄNKY KUTSUU.Isot kirjaimet taas yllätyksenä ja pyytämättä.

  VastaaPoista
 9. Kiva juttu Ellimari, meinasin jo sinut poistaa luettavista, katson että kai nyt olet.. mukavaa kevään jatkoa ja muista katsoa tätä kaunista maailmaa nyt kamerankin takaa:)

  VastaaPoista
 10. Kiitos paljon kaikille ♥

  Töihin lähdössä tässä eli pöpö on luultavasti nyt nujerrettu.
  Ehkä saan nyt langan päästä kiinni ja availen sanaista arkkuani silloin tällöin. Kirjoittaminen on hyvä harrastus, samoin kuin valokuvaaminenkin.

  VastaaPoista